Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

"Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ τιμήθηκαν ως κορυφαία εταιρική επωνυμία στην κατηγορία «Εκδοτικοί Οίκοι» στην εκδήλωση απονομής των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2016"

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2017 οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ τιμήθηκαν ως κορυφαία εταιρική επωνυμία στην κατηγορία «Εκδοτικοί Οίκοι» στην εκδήλωση απονομής των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2016, που διοργάνωσε για πέμπτη χρονιά στην Ελλάδα ο διεθνούς κύρους οργανισμός SUPERBRANDS.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε όλο το φάσμα της οικονομίας. Σημαντικοί εκπρόσωποι της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας παρευρέθηκαν για να τιμήσουν τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες που αναδείχθηκαν μέσα από αξιολόγηση κριτικής επιτροπής και δημοσκόπηση κοινής γνώμης, ενώ στο κοκτέιλ που ακολούθησε μετά την απονομή είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την αγορά και το εμπόριο.

Το συμβούλιο της Superbrands αποτελείται από μια επιτροπή εμπειρογνωμόνων με πολυετή πείρα στους τομείς του μάρκετινγκ, της διαχείρισης, της στρατηγικής, του branding, της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων.

Τα κριτήρια της κριτικής επιτροπής και του κοινού είναι η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, η δύναμη της φήμης, η ποιότητα, η αξιοπιστία, η εταιρική υπευθυνότητα, η αφοσίωση των πελατών και η μακροχρόνια συνέπεια στους παρακάτω άξονες: αγορά, εργασιακές σχέσεις, κοινωνία και περιβάλλον.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του εκδοτικού οίκου η διευθύντρια μάρκετινγκ των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, κυρία Κλειώ Ζαχαριάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου