Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ που δεν στάλθηκε ποτέ- Cathryn Hughes

Το Γράμμα είναι ένα ρομαντικό ιστορικό μυθιστόρημα  που εκτείνεται σε τρεις γενιές, και όπως και οι περισσότερες ιστορίες αγάπης μας αφηγείται για την αγάπη που χάθηκε και την αγάπη που βρέθηκε, εξαιτίας μιας επιστολής που δεν έφτασε στην ώρα της στον παραλήπτη γιατί δεν ταχυδρομήθηκε ποτέ.
Είναι η ιστορία δυο γυναικών, που τους χωρίζει μόνο μια γενιά, αλλά έχουν πολλά κοινά στη ζωή τους, και με τον τρόπο γραφής της η συγγραφέας προκαλεί το ενδιαφέρον του αναγνώστη για να ανακαλύψει πως ο χρόνος και οι περιστάσεις συνωμοτούν για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ τους και να αποκαλυφθούν οι ιστορίες τους και έστω και καθυστερημένα να επέλθει η λύτρωση.

Ένα βιβλίο γεμάτο συναισθήματα,  με απίστευτες συμπτώσεις, μια σειρά γεγονότων που η μοίρα ή η τύχη επηρέασαν τόσο  τους ήρωες της ιστορίας όσο και τις πράξεις τους. Μια μαγευτική ιστορία που καθώς ερχόταν στο φως κάθε μικρό κομμάτι της , σαν  κομμάτια πάζλ που έμπαιναν στην θέση τους και αποκαλυπτόταν μια πιο μεγάλη ιστορία. Αξίζει να το διαβάσετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου