Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

"Τα δάκρυα του πάθους ΙΙ" Έλενα Αντωνίου

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ II
ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Εκδόσεις: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
Έτος έκδοσης: 2016
ISBN: 978-960-93-7991-5
Αριθμός σελίδων: 590


Ένας έρωτας γεμάτος πάθος και ένταση γεννιέται στη μητρόπολη του κόσμου μία βροχερή νύχτα, εκείνη τη νύχτα που οι ματιές και οι καρδιές του Ανδρέα και της Λυδίας ενώνονται αμέσως... Ψέματα και μυστικά φέρνουν το τέλος. Ο Ανδρέας εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη κι επιστρέφει στην Ελλάδα, ενώ η Λυδία προσπαθεί να αναρρώσει σωματικά και ψυχολογικά από τον πόνο του χωρισμού... ώσπου δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα.
Ο πατέρας της είναι ετοιμοθάνατος κι εκείνη πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα της και να αντιμετωπίσει όλες τις οικογενειακές της υποχρεώσεις... Έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα, τα οικονομικά προβλήματα και τον κίνδυνο χρεοκοπίας. Στην προσπάθειά της να βρει μία λύση, στον δρόμο της έρχεται και πάλι εκείνος... Ο άνδρας που είχε γκρεμίσει τα όνειρά της και της είχε ραγίσει την καρδιά. Ο Ανδρέας της κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση. Έναν γάμο που θα της λύσει όλα της τα προβλήματα... Και πλέον η σχέση τους δεν θυμίζει σε τίποτα τον απόλυτο έρωτα που είχαν ζήσει. Η Λυδία έχει να διαλέξει, ανάμεσα στη λογική και το πάθος, ένα πάθος που το πλήρωσε με δάκρυα... Πώς μπορούσε να ξεχάσει το παρελθόν όταν αυτό ήταν τόσο ζωντανό; Εφιάλτες, μυστικά, ψέματα και λάθη στοιχειώνουν έναν έρωτα που δείχνει καταδικασμένος...
Eleni

ΓΕΝΙΚΑ
Διπλά κι ανανεωμένα κυκλοφορούν «Τα Δάκρυα του Πάθους» από την Έλενα Αντωνίου η οποία αυτήν τη φορά εκτός από τη συγγραφή έχει αναλάβει και την έκδοση του βιβλίου της.
«Τα Δάκρυα του Πάθους» κυκλοφόρησαν αρχικά τον Σεπτέμβριο του 2015. Μετά τη διακοπή της συνεργασίας με την εκδοτική εταιρεία τον Φεβρουάριο 2016, η Έλενα Αντωνίου εκδίδει τα «Δάκρυά» της τα οποία πλέον είναι ανανεωμένα και κυρίως διπλά. Η ερωτική ιστορία του Ανδρέα και της Λυδίας πριν και μετά τα Δάκρυα...
Ακολουθούμε τους ήρωές της στην ερωτική τους περιπέτεια, από την πρώτη τους συνάντηση μία βροχερή νύχτα στη Νέα Υόρκη και τον φλογερό έρωτά τους, μέχρι την προδοσία και το δραματικό τέλος... Η ιστορία συνεχίζεται στην Αθήνα όπου ο καθένας επιζητεί τις απαντήσεις στα ερωτήματά του και την κάθαρσή του.



 
 
 
 
Η Έλενα Αντωνίου Καραμήτσου είναι φιλόλογος και δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στη Λάρισα και κατάγεται από τη Μήλο. Ζει κι εργάζεται στην Αθήνα.
Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, στον τομέα της κλασικής φιλολογίας, ενώ από τα φοιτητικά της χρόνια εργάζεται ως διορθώτρια-επιμελήτρια κειμένων σε ημερήσιες εφημερίδες.
Τα τελευταία χρόνια απασχολείται στον ηλεκτρονικό Τύπο και συνεργάζεται με δημοσιογραφικά site. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Έχει δημιουργήσει το δικό της blog, www.ladyschoice.gr.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου