Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Κριτική Βιβλίου “Πες πως μ'αγαπάς” της Johanna Lindsey

Σε αυτό το βιβλίο συναντάμε τον Ντέρεκ Μάλορι, εξώγαμο γιο του Τζέισον. Κάποια στιγμή θα βρεθεί σε έναν οίκο όπου γίνεται αγοραπωλησία μιας παρθένας της καλής αριστοκρατικής κοινωνίας, της Κέλσι Λάνγκτον. Οι λόγοι που οδηγούν την αθώα Κέλσι να προβεί σε μια τέτοια πράξη πολλοί με κυριότερο την αδερφής της και την αγάπη της σε αυτήν. Ο Ντέρεκ θα αναγκαστεί να την αγοράσει έναντι της τιμής των 20.000 και λίγο παραπάνω λιρών για να την γλιτώσει από ένα τέρας, ψυχικά ασταθή και άρρωστου ανθρώπου, που το μόνο που γνωρίζει είναι πως να προκαλεί πόνο στις φτωχές πόρνες. Σύμμαχός του σε όλα αυτά είναι το μαστίγιο του και ο ερεθισμός του στη θέα του αίματος.
Τι θα γίνει όμως όταν ο Ντέρεκ θα ερωτευτεί με πάθος τη Κέλσι; Μόνο που τα συναισθήματα δεν είναι μονόπλευρα μιας που και η Κέλσι νιώθει ακριβώς το ίδιο με τον Ντέρεκ. Δυστυχώς όμως δε θέλει να μπλέξει τον αγαπημένο της σε σχόλιο και να σπιλώσει το όνομα της οικογένειας Μάλορι. Έχει ήδη γίνει αυτό άπειρες φορές με άλλα μέλη της γνωστής οικογενείας.
Το πιο κωμικό της βιβλίο από όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής. Αν θα έπρεπε να διαλέξω τους αγαπημένους Μάλορι αυτοί θα ήταν σίγουρα ο Τόνι και ο Ντέρεκ. Αργότερα μπορεί να προστεθεί και κάποιος άλλος αλλά μέχρι τώρα δεν έχω καμία ενοχή διαλέγοντας αυτούς τους δύο. Είναι οι πιο συναισθηματικοί και πολυδιάστατοι χαρακτήρες κατά τη γνώμη μου. Έχουν μπει στην καρδιά μου και δεν πρόκειται να βγουν ποτέ.
Ρομαντικό, χιουμοριστικό, αναζωογονητικό, με πάθος, αγαπησιάρικο, βαθιά ονειροπόλο, ταξιδιάρικο και συναισθηματικό μας δείχνει χωρίς φόβο την αντρική ψυχή και τα συναισθήματα που μπορούν να κατακλύσουν έναν άντρα. Αν όχι το καλύτερο, σίγουρα ένα από τα καλύτερα βιβλία της. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!! Θα συμφωνήσετε μαζί μου 100% πιστεύω! Ό,τι και να πω για αυτό το αριστούργημα είναι σίγουρα λίγα... επομένως θα αφήσω να τα ανακαλύψετε και εσείς μέσα από την ανάγνωσή του. Αν θα έπρεπε να το βαθμολογήσω θα έπαιρνε σίγουρα ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ! Και πιστέψτε με λίγες φορές το έχω δώσει!





Διαμάντη Βασιλική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου