Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Κριτική Βιβλίου “Το σπίτι με τις κούκλες” του M. J. Arlidge

Το νέο βιβλίο του Arlidge με την επιθεωρήτρια Έλεν Γκρέις είναι γεγονός. Σε αυτό το βιβλίο, η ζωή της θα έχει ορισμένες ανακατάξεις.
Μία νέα ιστορία απαγωγών έρχεται να ταράξει τη ζωή της και να προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο.
Ένα πτώμα που θα βρεθεί τυχαία από μία οικογένεια σε μία παραλία θα “ανακαλύψει” στην Έλεν πως αυτή τη φορά έχει να κάνει με έναν δολοφόνο πανέξυπνο και μεθοδικό. Γιατί στέλνει μηνύματα στα μέσα δικτύωσης από τα προφίλ των κοριτσιών που έχει απαγάγει και έχει σκοτώσει; Πόσο διεστραμμένος είναι; Τι σχέση έχει το γαλαζοπούλι;
Η αγωνία είναι χτυπάει κόκκινο και πραγματικά ο συγγραφέας καταφέρνει για ακόμα μία φορά να μην μπορέσεις να μαντέψεις το δολοφόνο. Πόσο με συναρπάζουν αυτά τα βιβλία. Είναι τρομερό συναίσθημα να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση και να προσπαθεί να μαντέψεις τον δολοφόνο χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.
Το κλίμα που σου δημιουργεί είναι εξαιρετικό. Με εναλλαγές στις ζωές των απαχθέντων κοριτσιών μέσω των ημερολογίων που βρίσκει η Ρούμπι αλλά και της δικής της αφήγησης, της επιθεωρήτριας, της ζήλιας μεταξύ των συναδέρφων της και της μεθοδικότητας του δολοφόνου που σε βάζουν σε σκέψεις και σε προκαλούν να ρουφήξεις τις σελίδες του βιβλίου για να βρεις την τελική απάντηση σε όλα τα ερωτήματα.
Αν σας αρέσουν τα αστυνομικά μυθιστορήματα τότε αυτό είναι σίγουρα ένα βιβλίο που ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσετε!





Βασιλική Διαμάντη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου