Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Πρόσκληση στα εγκαίνια του νέου χώρου των εκδόσεων Anima εκδοτική

Νέος χώρος για τις εκδόσεις Anima εκδοτική!

Η Anima Εκδοτική μετακόμισε και ανοίγει τις πόρτες της, τις εκδόσεις τις αλλά και τις δράσεις της έτοιμη να σας υποδεχτεί στα νέα της γραφεία Άρεως 28 και Κρόνου 1 στο Μαρούσι (Σταθμός ΚΑΤ).

Ο Εκδοτικός Οίκος ΑΝΙΜΑ, εδώ και τρία χρόνια, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, δραστηριοποιείται, με επιτυχία, στον χώρο των εκδόσεων και χώρο των τεχνών ευρύτερα. Από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε εμπράκτως κάθε είδους πρωτοβουλία, με συνεργασίες που ξεπερνούν τον χώρο των εκδόσεων.
Η Anima Εκδοτική στοχεύει στο μέλλον να συνεχίζει να ανακαλύπτει και να φέρνει στο φως αξιόλογα κείμενα και συγγραφείς, αλλά και να διευρύνει το πεδίο της σε αλλά λογοτεχνικά ήδη έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανάδειξη του πνεύματος αλλά και του διαφορετικού. Έχοντας πραγματοποιήσει ήδη, μια σειρά επιτυχημένων σεμιναρίων και φέτος πρόκειται να φιλοξενήσει υπό την αιγίδα της, ποικίλες δραστηριότητες με στόχο την εκπαίδευση αλλά και την προώθηση της δημιουργικής απασχόλησης και έκφρασης παιδιών και ενηλίκων.
Η ομάδα της Anima Εκδοτικής σας ευχαριστεί για την στήριξή σας όλον αυτό τον καιρό και σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στα εγκαίνια του νέου της χώρου στο Μαρούσι (Άρεως 28 και Κρόνου 1) Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 20:00.
Ελάτε να γνωρίσετε το χώρο μας, τα βιβλία μας αλλά και τις δράσεις μας.
Ποσοστό 30% από τις πωλήσεις συγκεκριμένων τίτλων βιβλίων χορηγείται ως δωρεά στον Οργανισμό το Χαμόγελο του Παιδιού.

 
https://www.facebook.com/events/296260180710305/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου